Limako speelcombinatie, Dometo 4-1

RVS vierkante speelcombinatie met twee glijbanen en diverse klimonderdelen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IP-LIM541
€ 26.995,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IP-LIM541
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep RVS
Hoogte toestel (cm) 280
Valhoogte (cm) 90
Lengte vrije ruimte (cm) 1012
Breedte vrije ruimte (cm) 980
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 98
Type fundering Montage in de grond

Limako speelcombinatie, Dometo 4-1

De Limako speelcombinatie, Dometo 4-1 is een vierkante speelcombinatie met twee glijbanen, verschillende klimparcours onderdelen, zoals een loopbrug en oplopende stappaaltjes. Het speeltoestel is ontworpen in het thema van een slak, dit is te herkennen aan de voelsprieten en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Specificaties Limako speelcombinatie, Dometo 4-1

De speelcombinatie is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, namelijk geel/groen, bruin/grijs/zwart en blauw/groen/rood/oranje. Om dit speeltoestel te plaatsen is er een oppervlakte van 98 vierkante meter aan vrije ruimte nodig. Het speeltoestel heeft een hoogte van 280 cm en een valhoogte van 90cm, het speeltoestel moet daarom op een valdempende ondergrond geplaats worden, bijvoorbeeld een goed verzorgde grasmat. De Limakok speelcombinatie is gemaakt van RVS met kunststof panelen, deze panelen zijn gekleurd en zorgen voor een vrolijke uitstraling.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Limako speelcombinatie Dometo 4-1?

Heb je vragen over de Limako Dometo 4-1? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!