Limako zandbakrand, Sablo 1

RVS kleine zandbakrand.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IP-LIM951
€ 1.922,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IP-LIM951
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep RVS
Hoogte toestel (cm) 35
Lengte vrije ruimte (cm) 450
Breedte vrije ruimte (cm) 450
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 20
Type fundering Montage in de grond

Limako zandbakrand, Sablo 1

Deze Limako zandbakrand geeft een vrolijke uitstraling aan een speeltuin, hij is namelijk erg kleurrijk. De zandrand is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor hij in jouw omgeving past.  Spelen met zand is goed voor de ontwikkeling van een kind, een zandbak is daarom ook zeer vaak aanwezig in een speeltuin. Door het spelen met zand wordt het fijne motoriek van een kind getraind, ze zijn namelijk intensief bezig met hun vingers.

Specificaties Limako zandbakrand, Sablo 1

De Limako zandbakrand heeft bestaat uit 4 RVS paaltjes met hiertussen kunststof panelen. De panelen hebben op hun hoogste punt een hoogte van 35 cm, ook de kleintjes kunnen hier goed over heen stappen. Om de zandbak te plaatsen is een oppervlakte aan vrije ruimte van 20 vierkante meter nodig. De zandbakrand is verkrijgbaar in het groen/ geel, bruin/grijs en rood/blauw. De rand is versiert met afbeeldingen van slakken.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Limako zandbakrand, Sablo 1?

Heb je vragen over de Limako zandbakrand, Sablo 1? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!