MiniPlay speelhuis, Noa

Kunststof speelwinkeltje met zandspel aan de achterkant.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP110
€ 2.784,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP110
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 134
Valhoogte (cm) 50
Breedte vrije ruimte (cm) 375
Lengte vrije ruimte (cm) 392
Product downloads
MP110 DWG Noa (401.06 kB)

Miniplay speelhuis Noa

De Noa speelhuis is samen met professionals in de kinderopvang speciaal ontworpen voor activiteiten in de zandbak. Aan de buitenkant bevinden zich zandkokers en een gele bak voor het transport van zand. De bewegende bloemen, vlinders en bijen laten de kinderen ook hun hand-oog coördinatie en fijne motoriek trainen. Aan de andere kant kunnen de kinderen, afhankelijk van hun fantasie, naar bijvoorbeeld, de winkel, bakker of school. Het handvat bovenaan het winkeltje dient als bel en met de gele knop onderaan kunnen de kinderen de goederen-luik bedienen. Beide functies stimuleren de motoriek en stimuleren ook het rollenspel, met allerlei soorten zandtaartjes en ander speelgoed die over de toonbank worden gepasseerd.

Specificaties speelhuis Noa

De Noa speelhuisje wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. Het speelhuisje heeft een antislipvloer en de toonbank wordt ondersteund om met het zwaarste gewicht er nog op te kunnen leunen.

De valhoogte van het speelhuisje is 50 centimeter. Hierdoor kan het speelhuisje op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! Het speelhuisje kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over het speelhuis Noa?

Heb je vragen over het speelhuis Noa? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!