MiniPlay speelcombinatie, Astrid

Kunststof mini-speelcombinatie met twee loopbruggen, een glijbanen en verschillende speelpanelen. 
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP310
€ 11.315,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP310
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 177
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 600
Lengte vrije ruimte (cm) 645
Product downloads
MP310 DWG Astrid (786.82 kB)

Miniplay speelcombinaties Astrid

De Astrid speelcombinatie is samen met professionals, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, in de kinderopvang ontworpen. De Astrid speelcombinatie heeft veel afgestemde activiteiten op basis van de leeftijd van de kinderen die zijn ontworpen om de natuurlijke ontwikkeling van de kinderen te ondersteunen, waaronder hun grove en fijne motoriek, onderlinge coördinatie en taalkundige, sociale en emotionele ontwikkeling. Het toestel bestaat uit drie torens die toegankelijk zijn via de lage treden en handgrepen of via de kruipplank, waarmee de kinderen hun grove motoriek en evenwicht trainen. Door de ramen op de twee bruggen kunnen de kinderen de omgeving observeren van bovenaf. De kinderen kunnen een kijkje nemen door het koepelraam of in het hol kruipen aan de buitenkant van de boom.

Een van de torens heeft een paneel met het uitzicht van de bestuurdersstoel van een auto met een sleutel, een stuur, versnellingen en een snelheidsregeling gebaseerd op een schildpad en een haas. Dit paneel stimuleert de zintuigen en de fijne motoriek en is perfect voor de kleine onhandige vingers. De glijbaan zorgt voor opwinding en vreugde, terwijl tegelijkertijd de grove motoriek en evenwicht van de kinderen wordt getraind.

Specificaties speelcombinaties Astrid

De Ella speelcombinatie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer. Het koepelraam is gemaakt van slagvast polycarbonaat.

De valhoogte van de speelcombinatie is 58 centimeter. Hierdoor kan het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelcombinatie kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speelcombinaties Astrid?

Heb je vragen over de speelcombinaties Astrid? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!