Miniplay speelheuvel, Brum

Kunststof evenwichtstoestel in de vorm van een bij.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP005
€ 1.571,40
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP005
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 72
Valhoogte (cm) 30
Breedte vrije ruimte (cm) 345
Lengte vrije ruimte (cm) 438
Product downloads
MP005 DWG Brum (282.78 kB)

Miniplay speelheuvel Brum

De Brum speelheuvel is ontworpen met kinderen en professionals in de kinderopvang als evenwichtsoefening voor peuters en kleuters. De kinderen kunnen er op kruipen, staan en lopen. Het toestel, in de vorm van een bij, geeft zelfs de jongste kinderen houvast, zodat ze zichzelf kunnen optrekken om te oefenen hoe ze hun evenwicht moeten bewaren. De vleugels van het speeltoestel zorgen ervoor dat de kinderen goed om zich heen kunnen blijven kijken.

Specificaties speelheuvel Brum

De Brum speelheuvel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De vleugels van het speeltoestel zijn gemaakt van transparant polycarbonaat. De speciaal ontwikkelde kubusvormige graanvloer zorgt voor een antislip oppervlak, zodat zelfs de kleinste voetjes stevig staan. 

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 30 centimeter. Hierdoor kan de speelheuvel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelheuvel kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Indien het speeltoestel binnen wordt geplaatst zonder fundering, adviseren wij het gebruik van een tapijt of antislip ondergrond.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speelheuvel Brum?

Heb je vragen over de speelheuvel Brum? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!