Betonbuis

Deels begraven kruipbuis van beton voor in een speeltuin.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB2026-01
€ 965,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB2026-01
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Overig
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond

Betonbuis, deels begraven

Deze kruipbuis van beton is een leuke toevoeging voor een natuurlijke speeltuin. De deels begraven betonbuis wordt tot ongeveer halverwege de kruipbuis begraven zodat deze niet wegrolt. De heuvel kan daarna bekleed worden met gras, gietrubber of een andere ondergrond.

Specificaties deels begraven betonbuis

Elke rioolbuis is ongeveer 2,40 meter lang en heeft een doorsnede van 100 centimeter. De kruipbuis wordt gemaakt van beton en is daardoor niet perfect glad. De kruipbuis van beton mag onder certificaat maximaal 10 meter lang zijn. Het is dus mogelijk om een tunnel van vier rioolbuizen in de speeltuin te maken. Dit maakt de kruiptunnel 9,60 meter lang!

De valhoogte van de kruipbuis is 131 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over kruipbuizen van beton?

Heb je vragen over de betonbuizen voor in de speeltuin? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!