Stammetjesklim

Robinia stammetjes te gebruiken als trap op een heuvel of talud.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2069
€ 78,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2069
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind, Puber, Volwassene
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 10
Breedte vrije ruimte (cm) 319
Lengte vrije ruimte (cm) 450
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 13

Robinia stammetjesklim

De Robinia stammetjesklim is een natuurlijke trap voor op een heuvel of talud. Het is voor kleinere kinderen eenvoudiger om naar boven te komen via deze trap dan via een klimparcours. De liggende stammen van de stammetjesklim zijn gemaakt van spintvrij Robinia hout. De houten palen zijn splintervrij en dus veilig bespeelbaar. De stammetjesklim is goed te combineren met onze andere speeltoestellen uit de natuurlijk spelen lijn. De trap maakt bijvoorbeeld een taludglijbaan voor kleine kinderen makkelijker toegankelijk.

Specificaties Robinia stammetjesklim

De stammetjesklim is gemaakt van spintvrij Robinia hout van hoge kwaliteit. De liggende stammen zijn 150 centimeter breed en hebben een diameter van circa 10 centimeter. De twee gepunte kastanje palen en RVS besvestigingsmaterialen zorgen ervoor dat elke traptrede goed op zijn plek blijft zitten.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia stammetjesklim?

Heb je vragen over de Robinia stammetjesklim? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!