Klim en klauterbos

Zes Robinia palen schuin op elkaar als evenwichtstoestel.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2032
€ 2.380,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2032
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 150
Valhoogte (cm) 150
Type fundering Montage in de grond

Robinia klim en klauterbos

Het Robinia klim en klauterbos is een uitdagend en multifunctioneel evenwichtstoestellen voor kleinere kinderen. Het speeltoestel bestaat uit zes robinia palen die als een mikado over elkaar gelegd zijn. Je kunt er overheen balanceren, maar ook onder kruipen en verstoppen of een tent bouwen met een doek!

Specificaties Robinia klim en klauter bos

Het Robinia klim en klauterbos wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De vorm van het toestel kan afhankelijk van de ruimte aangepast worden. Hierdoor heeft het speeltoestel geen vaste valruimte.

De valhoogte is altijd minder dan 1,5 meter, waardoor het palenbos op bijna elke ondergrond, behalve betontegels en zwarte grond, geplaatst kan worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia klim en klauterbos?

Heb je vragen over het Robinia klim en klauterbos? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!