MiniPlay speelhuis, Alfred

Kunststof speelhuisje met schuifjes, een tafeltje en twee bankjes.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP070
€ 2.993,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP070
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 143
Valhoogte (cm) 25
Breedte vrije ruimte (cm) 413
Lengte vrije ruimte (cm) 427
Product downloads
MP070 DWG Alfred (973.91 kB)

Miniplay speelhuis Alfred

Het Alfred speelhuis is ontwikkeld met kinderen en professionals in de kinderopvang. Veel kinderen hebben een plek nodig waar ze even kunnen ontkomen van alles wat om hen heen gebeurt en even kunnen nadenken. Met alle gaten en het raam aan een kant is het mogelijk om naar buiten te kijken, maar je tegelijkertijd veilig te voelen in je eigen hut. Hierdoor kunnen kinderen zich nog steeds terugtrekken en bijvoorbeeld rustig kijken naar een verhalenboek of geheimen uitwisselen met hun beste vriend. Binnenin zitten twee bankjes en een tafel, samen met alle beweegbare vlinders, bijen en bloemen moedigt het de jongste kinderen aan om met elkaar te spelen, hun eerste woordjes te leren, hun eerste conflicten te overwinnen en sociale interactie te ondervinden.

Specificaties speelhuisje Alfred

De Alfred speelhuisje wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyetheleen. De vele verschillende kleuren in het speelhuisje zorgen voor extra speelbeleving voor de kinderen.

De valhoogte van het speelhuisje is 25 centimeter. Hierdoor kan het speelhuisje op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! Het speelhuisje kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over het speelhuisje Alfred?

Heb je vragen over het speelhuisje Alfred? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!