MiniPlay speeltoren, Anne

Kunststof mini-speeltoren met een glijbaan en een speelpaneel.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP120
€ 3.797,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP120
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 172
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 417
Lengte vrije ruimte (cm) 440
Product downloads
MP120 DWG Anne (420.71 kB)

Miniplay speeltoren Anne

De Anne speeltoren is samen met professionals in de kinderopvang ontworpen. De speeltoren beschikt over een glijbaan. Door van een glijbaan te glijden worden de grove motoriek en het evenwicht van de kinderen getraind, terwijl ze over de zwaartekracht, afstand en snelheid leren. Naast de glijbaan beschikt de speeltoren over een sfeerpaneel en een weerpaneel. De symbolische details kunnen worden gebruikt voor taaltraining of als gespreksonderwerp als onderdeel van de cognitieve en sociale ontwikkeling van het kind. De bij, die naar een bepaalde stemming kan worden gedraaid, geeft het kind iets om mee te personifiëren. De andere kant van het speelpaneel is ontworpen om discussies over en weer te stimuleren. Hier kan de rode pijl gedraaid worden om naar de verschillende weersymbolen te wijzen.

Specificaties speeltoren Anne

Het Anne speeltoren wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer.

De valhoogte van de speeltoren is 58 centimeter. Hierdoor kan de toren op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speeltoren kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speeltoren Anne?

Heb je vragen over de speeltoren Anne? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!