MiniPlay speelcombinatie, Jonathan

Kunststof mini-speelcombinatie met vier speeltorens die beschikken over een speelwinkeltje, een glijbaan en meerdere loopbruggen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP450
€ 13.768,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP450
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 177
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 610
Lengte vrije ruimte (cm) 818

Miniplay speelcombinaties Jonathan

De Filippa speelcombinatie is samen met professionals, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, in de kinderopvang ontworpen. De Jonathan speelcombinatie heeft veel afgestemde activiteiten op basis van de leeftijd van de kinderen die zijn ontworpen om de natuurlijke ontwikkeling van de kinderen te ondersteunen, waaronder hun grove en fijne motoriek, onderlinge coördinatie en taalkundige, sociale en emotionele ontwikkeling. De speelcombinatie bied plaats voor maximaal 20 tot 25 kinderen en bestaat uit vier torens. Het toestel heeft een onhandig vingerpaneel dat ontworpen is vanaf een bestuurdersstoel van een auto. Dit paneel stimuleert de fijne motoriek en de zintuigen. Verder zijn er ook ramen en koepels waar kinderen hun omgeving in een geheel nieuw perspectief kunnen zien. Kinderen genieten ook door zichzelf van de glijbaan af te lanceren, terwijl ze tegelijkertijd leren over de zwaartekracht, snelheid en afstand. Met de horizontale en schuine bruggen trainen de kinderen hun motorische vaardigheden en balans. Het moodpaneel met gezichten kan leiden tot een diepere discussie over hoe het kind zich voelt. De andere kant van het speelpaneel is ontworpen om een gesprek over het weer aan te moedigen. Hier kan de rode pijl gedraaid worden om naar de verschillende weersymbolen te wijzen. 

Bij het lage gedeelte kunnen de kinderen, afhankelijk van hun fantasie, naar bijvoorbeeld, de winkel, bakker of school. Het handvat bovenaan het winkeltje dient als bel en met de gele knop onderaan kunnen de kinderen de goederen-luik bedienen. Beide functies stimuleren de motoriek en stimuleren ook het rollenspel, met allerlei soorten zandtaartjes en ander speelgoed die over de toonbank worden gepasseerd. Aan de buitenkant bevinden zich zandkokers en een gele bak voor het transport van zand. De bewegende bloemen, vlinders en bijen laten de kinderen ook hun hand- oog coördinatie en fijne motoriek trainen.

Specificaties speelcombinaties Jonathan

De Ella speelcombinatie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer. Het koepelraam is gemaakt van slagvast polycarbonaat.

De valhoogte van de speelcombinatie is 58 centimeter. Hierdoor kan het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelcombinatie kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speelcombinaties Jonathan?

Heb je vragen over de speelcombinaties Jonathan? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!