MiniPlay speelcombinatie, Ella

Kunststof mini-speelcombinatie met glijbaan en verschillende speelpanelen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP220
€ 7.126,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP220
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 177
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 451
Lengte vrije ruimte (cm) 559
Product downloads
MP220 DWG Ella (556.89 kB)

Miniplay speelcombinaties Ella

De Ella speelcombinatie is samen met professionals, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, in de kinderopvang ontworpen. De speelcombinatie biedt plaats voor maximaal 10 tot 12 kinderen. Het speeltoestel stimuleert het kruipen, staan en lopen van de kinderen. Daarnaast zal het de kinderen aanmoedigen om zichzelf en hun verwondering te uiten, hun eerste woordjes te oefenen, hun eerste conflicten aan te pakken en het ondervinden van sociale interactie.

De speelcombinatie heeft onder meer beweegbare bloemen, vlinders, en bijen voor het trainen van de fijne motoriek en het stimuleren van discussies en taaltraining. Het moodpaneel met gezichten kan leiden tot een diepere discussie over hoe het kind zich voelt. De andere kant van het speelpaneel is ontworpen om een gesprek over het weer aan te moedigen. Hier kan de rode pijl gedraaid worden om naar de verschillende weersymbolen te wijzen. Door van de glijbaan te glijden worden de grove motoriek en het evenwicht van de kinderen getraind, terwijl ze over de zwaartekracht, afstand en snelheid leren. Op de verbindende brug tussen de twee torens kunnen de kinderen pauzeren. Door het koepelraam en het raam op de brug kunnen kinderen de wereld van bovenaf ontdekken.

Specificaties speelcombinaties Ella

De Ella speelcombinatie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer. Het koepelraam is gemaakt van slagvast polycarbonaat.

De valhoogte van de speelcombinatie is 58 centimeter. Hierdoor kan het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelcombinatie kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speelcombinaties Ella?

Heb je vragen over de speelcombinaties Ella? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!