MiniPlay speelcombinatie, Olivia

Kunststof mini-speelcombinatie met een schuine loopbrug, een glijbaan en een speelkeukentje.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP250
€ 6.756,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP250
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 172
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 448
Lengte vrije ruimte (cm) 559
Product downloads
MP250 DWG Olivia (555.88 kB)

Miniplay speelcombinaties Olivia

De Olivia speelcombinatie is samen met professionals, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, in de kinderopvang ontworpen. De speelcombinatie biedt plaats voor maximaal 10 tot 12 kinderen. Bij het lage gedeelte kunnen de kinderen, afhankelijk van hun fantasie, naar bijvoorbeeld, de winkel, bakker of school. Het handvat bovenaan het winkeltje dient als bel en met de gele knop onderaan kunnen de kinderen de goederen-luik bedienen. Beide functies stimuleren de motoriek en stimuleren ook het rollenspel, met allerlei soorten zandtaartjes en ander speelgoed die over de toonbank worden gepasseerd. Door middel van rollenspel en sociale interactie spelen kinderen na wat ze hebben waargenomen in dagelijkse winkelscenario's en leren ze de eerste sociale regels. 

De schuine brug is een beleving op zich. De brug vormt een uitdaging voor de motoriek van de meeste kinderen en is voorzien van een vlinder waarmee naar buiten gekeken kan worden. Hierdoor kunnen de kinderen de wereld door een nieuw licht zien en vanaf bovenaf ontdekken. De tweede toren biedt toegang tot de rijpositie, waar de sleutel, het stuur en de beweegbare knoppen zelfs de meest vastberaden racers op de proef stellen, terwijl ze ondertussen hun fijne motoriek trainen. De glijbaan zorgt voor opwinding en vreugde, terwijl tegelijkertijd de grove motoriek en evenwicht van de kinderen wordt getraind.

Specificaties speelcombinaties Olivia

De Olivia speelcombinatie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer. De toonbank wordt ondersteund om met het zwaarste gewicht er nog op te kunnen leunen.

De valhoogte van de speelcombinatie is 58 centimeter. Hierdoor kan het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelcombinatie kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speelcombinaties Olivia?

Heb je vragen over de speelcombinaties Olivia? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!