MiniPlay speelcombinatie, Jonas

Kunststof mini-speelcombinatie met twee trapjes, een glijbaan en verschillende speelpanelen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP210
€ 7.860,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP210
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 177
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 516
Lengte vrije ruimte (cm) 610
Product downloads
MP210 DWG Jonas (661.14 kB)

Miniplay speelcombinaties Jonas

De Jonas speelcombinatie is samen met professionals, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, in de kinderopvang ontworpen. De speelcombinatie biedt plaats voor maximaal 10 tot 12 kinderen. Via de traditionele trap of de kruipplank kunnen de kinderen de speelomgeving betreden. De kruipplank heeft treden om aan vast te houden tijdens het kruipen of om omhoog te lopen en je evenwicht te bewaren. Op de verbindende brug tussen de twee torens kunnen de kinderen pauzeren. Door het koepelraam en het raam op de brug kunnen kinderen de wereld van bovenaf ontdekken. Het speeltoestel beschikt verder over een glijbaan en een multifunctioneel speelpaneel. Aan de buitenkant van het paneel bevindt zich een bijenkorf en een bewegende bij, die van de bloem naar de korf vliegt.

Aan de binnenkant van het paneel bevindt zich het uitzicht vanaf de bestuurdersstoel van een auto met een sleutel, een stuur, versnellingen en een snelheidsregeling gebaseerd op een schildpad en een haas. De buitenkant van het paneel dagen de fijne motoriek en het bewegingsgevoel van de kinderen uit door de hoogte en het meanderende spoor van de bij. De binnenkant stimuleert, door een sleutel die aan een ketting hangt, de zintuigen en de fijne motoriek, hierdoor is dit paneel perfect voor de kleine onhandige vingers.

Specificaties speelcombinaties Jonas

De Jonas speelcombinatie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer. Het koepelraam is gemaakt van slagvast polycarbonaat.

De valhoogte van de speelcombinatie is 58 centimeter. Hierdoor kan het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelcombinatie kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speelcombinaties Jonas?

Heb je vragen over de speelcombinaties Jonas? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!