MiniPlay speeltoren, Lui

Kunststof speeltoren in de vorm van een boom met een glijbaan en een kruiptunnel.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP130
€ 4.306,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP130
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 177
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 386
Lengte vrije ruimte (cm) 481
Product downloads
MP130 DWG Lui (449.60 kB)

Miniplay speeltoren Lui

De Lui speeltoren is samen met professionals, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, in de kinderopvang ontworpen. De speeltoren beschikt over een glijbaan. Door van een glijbaan worden de grove motoriek en het evenwicht van de kinderen getraind, terwijl ze over de zwaartekracht, afstand en snelheid leren. Vanaf de kruin van de boom kunnen kinderen de wereld van bovenaf ontdekken door het koepelraam. Het kleine raam aan de andere kant stimuleert sociale interactie, terwijl kinderen hun omgeving kunnen observeren. Onder de vloer kunnen de kinderen in het geheime hol klimmen, ideaal om geheimen uit te wisselen en verhalen te vertellen. Daarnaast kan er een fantasie rollenspel gespeeld worden.

Specificaties speeltoren Lui

Het Lui speeltoren wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer. Het koepelraam is gemaakt van slagvast polycarbonaat.

De valhoogte van de speeltoren is 58 centimeter. Hierdoor kan de toren op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speeltoren kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speeltoren Lui?

Heb je vragen over de speeltoren Lui? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!