Explore veerwip, Zebra

Kunststof veerwip in de vorm van een zebra.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-EX013
€ 759,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-EX013
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 87
Valhoogte (cm) 50
Breedte vrije ruimte (cm) 228
Lengte vrije ruimte (cm) 342
Product downloads
EX013 DWG Zebra (319.85 kB)

Kunststof Explore Veerwip, Zebra

De Kunststof Explore Veerwip Zebra is een leuke toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Een wip geschikt voor één persoon om van voor naar achter en van links naar rechts te wippen. Het is ook leuk om je balans te zoeken en evenwicht te houden. Deze wip is vooral leuk voor peuters en kleuters. Door de vorm van de zebra beleven de kinderen het speelavontuur als een echte safari en hebben ze nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Explore Veerwip, Zebra

De Explore Veerwip Zebra wordt, net als de andere Explore Veerwippen, in samenwerking met kinderen gemaakt om de hoogst mogelijke speelwaarde te behalen. Er zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt met natuurlijke kleuren. Ook zijn de zitjes voorzien van een anti-slip laag voor extra veiligheid. De veerwip heeft een valhoogte van 50 centimeter en is te monteren in grond of op beton. 

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Explore speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Explore toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Explore Veerwip, Zebra?

Heb je vragen over de Explore Veerwip, Zebra? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!