Pirates grote boegsectie met stuurhut, Merkurius

Kunststof boeg en stuurhut van een piratenschip met diverse speelonderdelen.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI099
€ 28.212,30 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI099
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 285
Valhoogte (cm) 140
Breedte vrije ruimte (cm) 708
Lengte vrije ruimte (cm) 1078

Pirates grote boegsectie met stuurhut, Merkurius

De grote boegsectie met stuurhut is ontworpen als uitbreiding voor uw speeltuin of speelschip. Met de Merkurius kan de twee secties op afstand van elkaar plaatsen, waardoor er meer kinderen tegelijk kunnen spelen. Het toestel bevat diverse speelelementen. Zo heb je het beweegbare anker, telescoop, stuurwielen, kompas en een aantal spelonderdelen in het vrachtruim van de stuurhut. Door de rubberen flappen kunnen de kinderen de geheime vrachtruimtes betreden of verlaten. In de stuurhut zijn er twee achterdekken. Op het bovenste achterdek kunnen de kinderen, na het omhoog klimmen, met de glijbaan weer naar beneden.

Specificaties grote boegsectie met stuurhut

De boegsectie wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. De vloerframes van zowel de stuurhut als de voorste boegsectie zijn gemaakt van verzinkt staal.

De valhoogte van de boegsectie is 140 centimeter. Dit toestel zou dus geplaatst kunnen worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates boegsecties?

Heb je vragen over de boegsectie? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!