Pirates klein piratenschip met glijbaan

Kunststof klein piratenschip met een glijbaan en een trap.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI113
€ 9.864,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI113
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 191
Valhoogte (cm) 100
Breedte vrije ruimte (cm) 599
Lengte vrije ruimte (cm) 713

Pirates klein piratenschip met glijbaan

Als een van de kleine schepen kan dit piratenschip geplaatst worden in een beperkte ruimte. Het kleine schip heeft verschillende beweegbare speelelementen, zoals een anker, sleutels, diamantpaneel en een stuurwiel. Door de rubberen flappen kunnen de kinderen de geheime vrachtruimtes betreden of verlaten. Als de kinderen op het bovendek staan kunnen ze met de glijbaan naar beneden glijden. De glijbaan versterkt het evenwichtsgevoel en grove motoriek van de kinderen.

Specificaties kleine piratenschip

Het schip wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer is gemaakt van verzinkt staal. Het raampaneel aan de achterkant van het schip is gemaakt van schokbestendig polycarbonaat.

De valhoogte van het kleine speelschip is 90 centimeter. Dit toestel zou dus geplaatst kunnen worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates schepen?

Heb je vragen over het kleine piratenschip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!