Pirates stappaaltje

Stalen stappaaltjes met kunststof plaat.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB-PI041
€ 175,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB-PI041
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Breedte vrije ruimte (cm) 323
Lengte vrije ruimte (cm) 323

Pirates stappaaltjes

De stapstenen uit de Pirates-serie zijn handig om andere speeltoestellen uit de Pirates serie te verbinden met een bestaande speeltuin of andere speeltoestellen. Op deze manier kunnen alle speeltoestellen onderdeel worden van een groot geheel. De stapstenen zijn er in vier verschillende hoogtes, waardoor het mogelijk is om voor kinderen van alle leeftijden een evenwichtsbaan te ontwerpen. Wanneer kinderen van de ene opstap naar de andere stappen of springen, worden hun grove motoriek, evenwicht en coördinatie getraind.

Specificaties stappaaltjes

De stappalen worden gemaakt van gegalvaniseerd staal. De stalen palen worden afgedekt met het kunststof Polyethyleen in de vorm van een steen. De speciaal ontwikkelde kubusvormige graanvloer zorgt voor een antislip oppervlak, zodat zelfs de kleinste voetjes stevig staan.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 30 tot 60 centimeter. Hierdoor kunnen de stappaaltjes op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates stappalen?

Heb je vragen over de stappaaltjes? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!