Pirates speelgrot

Kunststof klimtoestel als speelgrot met diverse speelonderdelen.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI190
€ 10.387,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI190
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 222
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 413
Lengte vrije ruimte (cm) 546

Pirates speelgrot

De speelgrot is een uitbreiding in de pirates speellijn. Het toestel dient als klimtoestel met in de grot de schatkist. Via de touwladder of de klimwand kunnen de kinderen boven op het toestel klimmen. Hier kunnen ze door de beweegbare telescoop uitkijken naar de piratenschepen of piratenvrienden. Door het klimmen wordt de neurale activiteit in de hersenen gestimuleerd wat kinderen helpt met lezen en schrijven. In combinatie met een piratenschip kunnen de kinderen vanaf het schip op zoek gaan naar de schat in de grot, waarmee de fantasie en het rollenspel van de kinderen worden geprikkeld.

Specificaties speelgrot

De grot wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. Het raam in de doodshoofd is een schokbestendig polycarbonaat paneel. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer is gemaakt van verzinkt staal. 

De valhoogte van het speelgrot is 90 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates speelgrot?

Heb je vragen over de speelgrot? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!