Pirates klein schateiland

Kunststof klimtoestel als speeleiland met diverse spelonderdelen.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI164
€ 5.228,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI164
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 196
Valhoogte (cm) 420
Breedte vrije ruimte (cm) 558

Pirates klein schateiland

Het kleine schateiland is een uitbreiding in de pirates speellijn. Het speeleiland bevat veel speelelementen, bijvoorbeeld een vuur, een schatkist en een uitkijktoren. Wanneer de zon schijnt op het paneel boven het vuur, gaat het branden en werpt het een rood licht op de grond. Op de uitkijktoren zit een verrekijker waarmee de kinderen de omgeving kunnen bewonderen. In combinatie met een piratenschip kunnen de kinderen vanaf het schip op zoek gaan naar de schat op het eiland, waarmee de fantasie en het rollenspel van de kinderen worden geprikkeld.  

Specificaties klein schateiland

Het eiland wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. Het lichtgevende paneel boven het vuur is een schokbestendig polycarbonaat paneel. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer is gemaakt van verzinkt staal.

De valhoogte van het speeleiland is 90 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over het Pirates kleine schateiland?

Heb je vragen over het kleine schateiland? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!