Pirates klein piratenschip zonder glijbaan

Kunststof klein piratenschip met diverse speelonderdelen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB-PI110
€ 7.419,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB-PI110
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 191
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 441
Lengte vrije ruimte (cm) 713

Pirates klein piratenschip zonder glijbaan

Als een van de kleine schepen kan dit piratenschip geplaatst worden in een beperkte ruimte. Het kleine schip heeft verschillende beweegbare speelelementen, zoals een anker, sleutels, diamantpaneel en een stuurwiel. Door de rubberen flappen kunnen de kinderen de geheime vrachtruimtes betreden of verlaten. Het schip is te verkrijgen met een trap of een touwladder.

Specificaties kleine piratenschip

Het schip wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer is gemaakt van verzinkt staal. Het raampaneel aan de achterkant van het schip is gemaakt van schokbestendig polycarbonaat.

De valhoogte van het kleine speelschip is 90 centimeter. Dit toestel zou dus geplaatst kunnen worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates schepen?

Heb je vragen over het kleine piratenschip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!