Pirates mega piratenschip met glijbaan

Kunststof mega piratenschip met diverse speelonderdelen en een glijbaan.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB-PI413
€ 45.357,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB-PI413
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 436
Valhoogte (cm) 190
Breedte vrije ruimte (cm) 763
Lengte vrije ruimte (cm) 1187

Pirates mega piratenschip met glijbaan

Het mega piratenschip is het grootste piratenschip. Het heeft heel veel verschillende speelelementen. Het schip beschikt over onder meer een anker, een schatkist, twee telescopen en een bel. In de kapiteinshut vind je nog meer speelelementen. Door de rubberen flappen kunnen de kinderen de geheime vrachtruimtes betreden of verlaten. Het schip heeft een grote mast met een papegaai wat het design van een piratenschip nog meer benadrukt. Vanaf het achterdek, dat uit twee delen bestaat met verschillende hoogtes, kunnen de kinderen de speeltuin bewonderen door de telescoop en het schip besturen. Aan de achterkant van het schip zit een groot klimnet, waarmee kinderen op het hoogste achterdek kunnen klimmen. Vanuit het vrachtruim kunnen de kinderen ook weer op het achterdek klimmen. Daarnaast bevat het schip een wiebelige loopplank, die het evenwichtsgevoel van de kinderen traint. Het schip is te verkrijgen met een open glijbaan, die bevestigd zit aan het lage gedeelte van het achterdek, of met een open glijbaan, die bevestigd zit aan het hoge gedeelte van het achterdek. Het raam in de buisglijbaan zorgt ervoor dat de buis inwendig goed verlicht is.

Specificaties mega piratenschip

Het schip wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer is gemaakt van verzinkt staal. De raampanelen aan de achterkant van het schip zijn gemaakt van schokbestendig polycarbonaat.

De valhoogte van het speelschip is 190 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst kunnen worden op voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates schepen?

Heb je vragen over het piratenschip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!