Pirates piratenschip zonder glijbaan

Kunststof piratenschip met diverse speelonderdelen en een loopplank.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB-PI120
€ 10.772,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB-PI120
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 191
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 529
Lengte vrije ruimte (cm) 766

Pirates piratenschip zonder glijbaan

Het piratenschip bevat meer onderdelen dan het kleine piratenschip. Op het schip zitten verschillende speelelementen, zoals een anker, een diamantpaneel en een beweegbaar kompas. Op het bovendek kan er uitgekeken worden over de speeltuin en kan het schip doormiddel het stuurwiel bestuurd worden. Door de telescoop op de boeg kunnen de kinderen de speeltuin observeren. Daarnaast bevat het schip een wiebelige loopplank, die het evenwichtsgevoel van de kinderen traint. Het schip is te verkrijgen met een trap of een touwladder.

Specificaties piratenschip

Het schip wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer is gemaakt van verzinkt staal. Het raampaneel aan de achterkant van het schip is gemaakt van schokbestendig polycarbonaat.

De valhoogte van het speelschip is 90 centimeter. Dit toestel zou dus geplaatst kunnen worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates schepen?

Heb je vragen over het piratenschip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!