Pirates schateiland, Robin

Kunststof klimtoestel als speeleiland met diverse spelonderdelen en een hangend hut.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI165
€ 8.641,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI165
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 202
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 631
Lengte vrije ruimte (cm) 663

Pirates schateiland, Robin

Het schateiland Robin is een uitbreiding op het kleine schateiland. Naast dat het, net zoals het kleine schateiland, veel speelelementen bevat, zoals een vuur, een schatkist en een uitkijktoren, bevat het ook een hangende junglehut. In de schommelende hut kunnen de kinderen verstoppen of elkaar verhalen vertellen. Wanneer de zon schijnt op het paneel boven het vuur, gaat het branden en werpt het een rood licht op de grond. Op de uitkijktoren zit een verrekijker waarmee de kinderen de omgeving kunnen bewonderen. In combinatie met een piratenschip kunnen de kinderen vanaf het schip op zoek gaan naar de schat op het eiland, waarmee de fantasie en het rollenspel van de kinderen worden geprikkeld.  

Specificaties schateiland, Robin

Het eiland wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. Het lichtgevende paneel boven het vuur is een schokbestendig polycarbonaat paneel. De palen en ligger van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer in de uitkijktoren is gemaakt van verzinkt staal. 

De valhoogte van het speeleiland is 90 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over het Pirates schateiland, Robin?

Heb je vragen over het schateiland? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!