Pirates Krokodil evenwichtsbalk

Kunststof evenwichtsbalk in de vorm van een krokodil.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI049
€ 668,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI049
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 32
Valhoogte (cm) 25
Breedte vrije ruimte (cm) 343
Lengte vrije ruimte (cm) 450

Pirates Krokodil evenwichtsbalk

De Krokodil evenwichtsbalk is ontworpen als evenwichtsoefening voor schoolkinderen. De evenwichtsbalk is erg leuk als toevoeging op andere speeltoestellen. De kinderen kunnen via de stapschijven zich over het toestel bewegen. Bij het toestel kunnen de kinderen zich nergens aan vast pakken. Hierdoor is het toestel uitdagender en worden de grove motoriek, evenwicht en coördinatie van de kinderen verder getraind. In combinatie met andere toestellen is het met de Krokodil evenwichtsbalk mogelijk om een evenwichtsbaan te ontwerpen   

Specificaties Krokodil evenwichtsbalk

De evenwichtsbalk wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speciaal ontwikkelde kubusvormige graanvloer zorgt voor een antislip oppervlak, zodat zelfs de kleinste voetjes stevig staan.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 25 centimeter. Hierdoor kan de evenwichtsbalk op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates Krokodil evenwichtbalk?

Heb je vragen over de Krokodil evenwichtsbalk? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!