Pirates grote boegsectie, Sixtus

Kunststof boeg van een piratenschip met een mast en speelroer.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI098
€ 8.729,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI098
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 285
Valhoogte (cm) 85
Breedte vrije ruimte (cm) 520
Lengte vrije ruimte (cm) 685

Pirates grote boegsectie, Sixtus

De grote boegsectie is ontworpen als uitbreiding voor uw speeltuin of speelschip. De boegsectie bevat diverse speelelementen. Kinderen kunnen het anker binnenhalen en met de beweegbare telescoop de omgeving observeren. Verder kunnen de kinderen met het stuurwiel de zeeën op varen en kunnen ze door de rubberen flappen de geheime vrachtruimte betreden of verlaten. De boegsectie is goed te combineren met andere toestellen. Op deze manier kan je je speeltuin gestaag uitbreiden.

Specificaties grote boegsectie

De boegsectie wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het deel met het stuurwiel heeft een vloerframe dat gemaakt is van verzinkt staal.

De valhoogte van de boegsectie is 58 centimeter. Hierdoor kan het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates boegsecties?

Heb je vragen over de boegsectie? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!