Pirates groot piratenschip zonder glijbaan

Kunststof groot piratenschip met diverse speelonderdelen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
ZWEB-PI310
€ 23.918,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB-PI310
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 380
Valhoogte (cm) 140
Breedte vrije ruimte (cm) 546
Lengte vrije ruimte (cm) 1026

Pirates groot piratenschip zonder glijbaan

Het grote piratenschip heeft veel verschillende speelelementen. Het schip bevat een anker, schatkist, kompas en een telescoop om de omgeving te observeren. In de kapiteinshut vind je nog meer speelelementen. Door de rubberen flappen kunnen de kinderen de geheime vrachtruimtes betreden of verlaten. Het schip heeft een mast met een papegaai wat het design van een piratenschip nog meer benadrukt. Vanaf het achterdek kunnen de kinderen de speeltuin bewonderen en het schip besturen. Aan de achterkant van het schip zit een groot klimnet, waarmee kinderen op het achterdek kunnen klimmen. Het schip is te verkrijgen met een trap of een touwladder.

Specificaties groot piratenschip

Het schip wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De palen van het speeltoestel zijn gemaakt van verzinkt staal met poedercoat. Het frame van de vloer is gemaakt van verzinkt staal. De raampanelen aan de achterkant van het schip zijn gemaakt van schokbestendig polycarbonaat.

De valhoogte van het speelschip is 140 centimeter. Dit toestel zou dus geplaatst kunnen worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates schepen?

Heb je vragen over het piratenschip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!