Pirates Raft veertoestel

Kunststof veertoestel in de vorm van een raft.
Op voorraad
Art. Nr.
LD-PI050
€ 1.336,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI050
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 44
Valhoogte (cm) 44
Breedte vrije ruimte (cm) 401
Lengte vrije ruimte (cm) 417

Pirates Raft veertoestel

De Raft veertoestel uit de Pirates-serie is ontworpen als evenwichtsoefening voor schoolkinderen. De raft is erg leuk als toevoeging op andere speeltoestellen. Met drie veren onder het toestel worden de groeve motoriek en evenwicht van de kinderen verder getraind.  Een goed ontwikkeld evenwichtsgevoel en grove motoriek geeft kinderen de moed om zichzelf op andere manieren te testen. De raft past goed in een grotere evenwichtsbaan. Met het veertoestel, eventueel in combinatie met andere toestellen, kunnen kinderen elkaar uitdagen voor evenwichtswedstrijden.

Specificaties Raft veertoestel

Het veertoestel wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speciaal ontwikkelde kubusvormige graanvloer zorgt voor een antislip oppervlak, zodat zelfs de kleinste voetjes stevig staan.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 44 centimeter. Hierdoor kan het veertoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates Raft veertoestel?

Heb je vragen over het veertoestel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!