Veerwip Budgie

Robinia veerwip met groene paalkap.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ4002
€ 1.265,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ4002
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 87
Breedte vrije ruimte (cm) 267
Lengte vrije ruimte (cm) 244
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 565

Robinia Veerwip Budgie

De Robinia Veerwip Budgie is een leuke toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Een wip geschikt voor één persoon om van voor naar achter en van links naar rechts te wippen. Het is ook leuk om je balans te zoeken en evenwicht te houden. Door de gekleurde paalkapjes op de uiteinden hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia Veerwip Budgie

De Robinia Veerwip Budgie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Bij de montage wordt het grondanker in het gat geplaatst en wordt er grond bijgestort tot maaiveldniveau. De maximale valhoogte is 56 centimeter. De PE paalkapjes op de uiteinden van de veerwip zorgen ervoor dat inregenen niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Veerwip Budgie?

Heb je vragen over de Robinia Veerwip Budgie? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!