Pirates mini piratenschip, Sally

Kunststof mini piratenschip met diverse speelonderdelen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-PI080
€ 3.211,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-PI080
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 91
Valhoogte (cm) 20
Breedte vrije ruimte (cm) 380
Lengte vrije ruimte (cm) 489

Pirates mini piratenschip, Sally

Het mini piratenschip is ontworpen voor de jongste kinderen van ongeveer 1-4 jaar. Het kleine schip bevat veel speelelementen, bijvoorbeeld het anker, het beweegbare kompas, het stuurwiel en de rubberen flappen. Op het schip kunnen de jonge kinderen met fantasie uren lang de grote zeeën bevaren. Het mini piratenschip is goed te combineren met andere toestellen uit de pirates speellijn of andere speellijnen. Op deze manier kan er een combinatie gemaakt worden waar zowel jonge als oudere kinderen zich kunnen vermaken.

Specificaties mini piratenschip

Het piratenschip wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. Het speeltoestel kan staan zonder vastgemaakt te worden aan de grond, hierdoor kan het verplaatst worden.

De valhoogte van het schip is 20 centimeter. Hierdoor kan het piratenschip op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Pirates piratenschepen?

Heb je vragen over de mini piratenschip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!