Beverburcht

Robinia klimtoestel voor schoolkinderen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ4001
€ 6.161,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ4001
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 400
Valhoogte (cm) 270
Breedte vrije ruimte (cm) 900
Lengte vrije ruimte (cm) 950
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 57.62

Robinia beverburcht

Het Robinia beverburcht is een uitdagend en multifunctioneel klimtoestel. Het toestel, met een Robinia houten frame, bestaat uit verschillende klimonderdelen. Kinderen kunnen zich via verschillende kanten naar het centrum van het toestel klimmen om er vervolgens via een andere kant af te klimmen of er af te springen.

Specificaties Robinia beverburcht

Het Robinia beverburcht wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout.  De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat. Het toestel heeft een valhoogte van 225cm en dient dus op een valdempende ondergrond geplaatst te worden.

Het toestel is 4 meter hoog en heeft een oppervlakte van 40 vierkante meter nodig aan vrije ruimte.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia beverburcht?

Heb je vragen over het Robinia beverburcht? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!