Mini Delta klim-/zandspel

Robinia klimtoestel met zandtakels en een zandgoot.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2180R
€ 3.855,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2180R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 120
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 492
Lengte vrije ruimte (cm) 514
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 25

Robinia mini delta klim-/zandspel

De Robinia mini delta klim-/zandspel is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen. Het klimtoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. Het centrale platform kan via verschillende kanten beklommen worden doormiddel van stappaaltjes, touwen en opstapjes. Doormiddel van de zandtakels en goten, die bevestigd zitten aan twee kanten van het speeltoestel, kan een fantasie zandspel gecreëerd worden. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia mini delta klim-/zandspel

De Robinia mini delta klim-/zandspel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het speeltoestel is ruim twee meter hoog. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 90 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia mini delta klim-/zandspel?

Heb je vragen over de Robinia mini delta klim-/zandspel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!