Speeltoren met waterspel

Robinia speeltoren met zandtakels en een waterspel met een waterpomp.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2429
€ 7.262,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2429
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 321
Valhoogte (cm) 100
Breedte vrije ruimte (cm) 527
Lengte vrije ruimte (cm) 480
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 24

Robinia speeltoren met waterspel

De Robinia speeltoren met waterspel is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen. Het speeltoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. Kinderen kunnen naast het beklimmen van het toestel ook een fantasie water- en zandspel creëren met de waterpomp en zandtakels. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia speeltoren met waterspel

De Robinia speeltoren wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het speeltoestel is ruim drie meter hoog. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is 100 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen van de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia speeltoren met waterspel?

Heb je vragen over de Robinia speeltoren met waterspel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!