Waterspel Waterfall

Waterspel met watertoren
Op voorraad
Art. Nr.
IJ8027
€ 9.875,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8027
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 321
Valhoogte (cm) 100
Breedte vrije ruimte (cm) 545
Lengte vrije ruimte (cm) 753

Robinia Waterspel Waterfall

Het Robinia waterspel Waterfall is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen en zelfs peuters. Het speeltoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. De kinderen kunnen op verschillende plaatsen met het water spelen. Door de grote variatie aan speeltoestellen is er veel afwisseling in het waterspel.

Specificaties Robinia Waterspel Waterfall

Het Robinia waterspel Waterfall is een waterspel van ruim 3 meter lang, je hebt dus een ruim oppervlak speelruimte. Het waterspel is op haar hoogste punt 95 centimeter hoog, ook de kleintjes kunnen dus al met dit waterspel spelen

De valhoogte van het zand- en water speeltoestel is 100 centimeter. Dit toestel moet dus op een valdempende ondergrond geplaatst worden, bijvoorbeeld een goed verzorgde grasmat. Er zijn verschillende onderdelen in dit waterspel; een watertoren met zandtakels en een klassieke gietijzeren waterpomp. Deze loopt door in een rechte watergoot die eindigt op een watertafel.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia Waterspel Waterfall?

Heb je vragen over de Robinia waterspel Waterfall? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!