Zandtafel met zandtakels

Robinia zandtafel met zandtakels en buizen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2410R
€ 1.879,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2410R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 221
Valhoogte (cm) 55
Breedte vrije ruimte (cm) 390
Lengte vrije ruimte (cm) 390

Robinia zandtafel met zandtakels

De Robinia zandtafel met zandtakel is een speeltafel waarmee kinderen een fantasie zandspel kunnen creëren. De tafel kan dienen als bijvoorbeeld keukentje of kinderen kunnen er iets op bouwen. Met de zandtakels kunnen de kinderen ook nog zand verplaatsen door de PVC-buizen. De Robinia zandtafel is goed te combinieren met de Robinia zandbakrand of met andere zand en water toestellen

Specificaties Robinia zandtafel met zandtakels

De Robinia zandtafel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De speeltafel heeft een diameter van 90 centimeter. De staander heeft een hoogte van ruim twee meter, waarbij de zandtakels zich gemakkelijk tot de speeltafel kunnen laten zakken.

De valhoogte van het water- en zand speeltoestel is altijd minder dan 60 centimeter. Hierdoor kunnen de tafel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia zandtafel met zandtakels?

Heb je vragen over de Robinia zandtafel met zandtakels? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!