Zandbakrand

Robinia paaltjes als zandbakrand. (Per meter)

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2407R
€ 208,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2407R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 60
Valhoogte (cm) 60
Breedte vrije ruimte (cm) 300
Lengte vrije ruimte (cm) 300

Robinia zandbakrand

De Robinia zandbakrand geeft een natuurlijke uitstraling aan de zandbak. Er kan gevarieerd worden met de hoogtes en de vorm van de zandbakrand. Hierdoor hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving. De Robinia zandbakrand is heel goed te combineren met andere natuurlijk Robinia speeltoestellen.

Specificaties Robinia zandbakrand

De Robinia zandbakrand wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De rand kan, naar wens, een ongelijke hoogte hebben. De hoogte van de palen kan variëren van 30 centimeter tot 60 centimeter. De diameter van de palen kan variëren van 10 centimeter tot 14 centimeter.

De valhoogte van de zandbakrand is maximaal 60 centimeter. Hierdoor kan rand rond elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia zandbakrand?

Heb je vragen over de Robinia zandbakrand? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!