Glibberklim

Robinia klimtoestel met stapppaaltjes en een glijbaan.

Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ2181R
€ 3.306,00 Excl. BTW
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ2181R
Korte Omschrijving

Robinia klimtoestel met stapppaaltjes en een glijbaan.

Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Materiaalgroep Robinia
Breedte vrije ruimte (cm) 492
Lengte vrije ruimte (cm) 729
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 23.6
Valhoogte (cm) 90
Hoogte toestel (cm) 171
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Glibberklim

Robinia glibberklim

De Robinia glibberklim is een multifunctioneel speeltoestel voor de jongere schoolkinderen. Het klimtoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. Het centrale platform kan via verschillende kanten beklommen worden doormiddel van stappaaltjes, touwen en opstapjes. Aan het platform zit een glijbaan bevestigd, waarmee de kinderen weer naar beneden kunnen glijden. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia glibberklim

De Robinia glibberklim wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het speeltoestel is ruim anderhalf meter hoog. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 90 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia glibberklim?

Heb je vragen over de Robinia glibberklim? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!