Het Junglebos

Robinia evenwichts- en klimtoestel met glijbaan.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2118
€ 20.670,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2118
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 370
Valhoogte (cm) 182
Breedte vrije ruimte (cm) 1329
Lengte vrije ruimte (cm) 1106
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 143

Robinia junglebos

Het Robinia junglebos is een uitdagend en multifunctioneel klimtoestel. Het toestel, met een Robinia houten frame, bestaat uit verschillende klimonderdelen. Kinderen kunnen zich via verschillende kanten naar het centrum van het toestel klimmen om vervolgens met de glijbaan naar beneden te glijden.

Specificaties Robinia junglebos

Het Robinia junglebos wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het toestel is ruim drieënhaf meter hoog. De palen van het speeltoestel zijn gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het klimtoestel is 196 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia junglebos?

Heb je vragen over het Robinia junglebos? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!