Mini Delta speelcombinatie, variant 1

Robinia speelcombinatie met een rubberen loopbrug, een glijbaan en diverse klimonderdelen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2182R
€ 8.318,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2182R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 221
Valhoogte (cm) 130
Breedte vrije ruimte (cm) 872
Lengte vrije ruimte (cm) 900
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 78

Robinia mini delta speelcombinatie

De Robinia mini delta speelcombinatie is een multifunctioneel speeltoestel voor  schoolkinderen. Het klimtoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. Het bestaat uit twee kleine torens die onderling verbonden zijn doormiddel van een rubberbrug. Het speeltoestel kan beklommen worden van verschillende kanten. Aan het speeltoestel zit een glijbaan bevestigd, waarmee de kinderen weer naar beneden kunnen glijden. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia mini delta speelcombinatie

De Robinia mini delta speelcombinatie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het speeltoestel is ruim twee meter hoog. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 130 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia mini delta speelcombinatie?

Heb je vragen over de Robinia mini delta speelcombinatie? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!