Klimkubus

Robinia klimkubus met verschillende klimmogelijkheden.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2107R
€ 4.877,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2107R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 195
Valhoogte (cm) 195
Breedte vrije ruimte (cm) 630
Lengte vrije ruimte (cm) 547
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 36

Robinia klimkubus

De Robinia klimkubus is een uitdagend en multifunctioneel klimtoestel. Het toestel bestaat uit verschillende klimonderdelen. Aan de bovenkant van het toestel is een lignet bevestigd, die bereikt kan worden via alle kanten. De klimkubus heeft een Robinia houten frame, waarvan één van de hoekpalen ook als klimpaal dient.

Specificaties Robinia klimkubus

De Robinia klimkubus wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het toestel is ongeveer twee meter hoog. De staanders van de kubus zijn gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het klimtoestel is 201 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia klimkubus?

Heb je vragen over de Robinia klimkubus? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!