Klimpaal, 2m

Robinia paal met 7 inkepingen.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2027-200
€ 385,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2027-200
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 200
Valhoogte (cm) 200
Breedte vrije ruimte (cm) 388
Lengte vrije ruimte (cm) 388
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 12

Robinia klimpaal 2 meter

De Robinia klimpaal van 2 meter hoog is een uitdagend klimtoestel. De verticale Robinia stam heeft zeven inkepingen om op te klimmen. Door de afdekplaatje is de bovenkant van de klimpaal niet scherp en kan water niet inregenen op de kop.

Specificaties Robinia klimpaal 2 meter

De Robinia klimpaal wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staander is ruim 2 meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het klimtoestel is 200 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand. Het PE paalkapje zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia klimpaal?

Heb je vragen over de Robinia klimpaal? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!