Bandenkruip

Robinia frame met daartussen twee banden.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2041
€ 1.355,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2041
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 131
Valhoogte (cm) 132
Breedte vrije ruimte (cm) 333
Lengte vrije ruimte (cm) 603
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 18

Robinia bandenkruip

De Robinia bandenkruip is een uitdagend en multifunctioneel obstakel dat ingezet kan worden in een parcours. De bandenkruip is goed te combineren met andere toestellen en is geschikt voor zowel jong als oud. Als obstakel kan je er doorheen, maar ook goed overheen. Het toestel bestaat uit een Robinia houten frame met twee banden.

Specificaties Robinia bandenkruip

De Robinia bandenkruip wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de familieschommel zijn ruim vier meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het speeltoestel is 132 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia bandenkruip?

Heb je vragen over de Robinia bandenkruip? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!