Tunnelbrug

Hangende kruiptunnels tussen Robinia palen.
Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ2047
€ 2.186,00 Excl. BTW
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ2047
Korte Omschrijving Hangende kruiptunnels tussen Robinia palen.
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia tunnelbrug

De Robinia tunnelbrug is een hangende kruiptunnel die gebruikt kan worden in een parcours, maar ook los toegepast kan worden als uitdagend toestel. De tunnelbrug heeft Robinia staanders waartussen de kruiptunnel aan touwen is opgehangen voor een uitdagende oversteek. 

Specificaties Robinia tunnelbrug

De Robinia tunnelbrug wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de plateaubrug zijn ongeveer drie meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 150 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege de moeilijkheid en de valhoogte adviseren wij valdempende ondergrond, zoals schors. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia tunnelbrug?

Heb je vragen over de Robinia tunnelbrug? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!