Stelten met lignet

Robinia staanders met stappaaltjes met daartussen een lignet.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2040
€ 1.475,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2040
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 296
Valhoogte (cm) 150
Breedte vrije ruimte (cm) 453
Lengte vrije ruimte (cm) 547
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 25

Robinia stelten met lignet

De Robinia stelten met lignet is een klimnet die gebruikt kan worden als evenwichtstoestel. Het speeltoestel is geschikt voor schoolpleinen, speeltuinen en speelplaatsen, maar kan ook in het water worden toegepast. Het toestel heeft drie Robinia staanders met daaraan kleine stappaaltjes. Aan de staanders zit het lignet bevestigd met RVS kettingen.

Specificaties Robinia stelten met lignet

De Robinia stelten met lignet wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de stelten met lignet zijn ongeveer drie meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 150 centimeter. Vanwege de moeilijkheid en de valhoogte adviseren wij valdempende ondergrond, zoals schors. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia stelten met lignet?

Heb je vragen over de Robinia stelten met lignet? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!