Stelten met lignet

Robinia staanders met stappaaltjes met daartussen een lignet.
Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ2040
€ 2.171,00 Excl. BTW
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ2040
Korte Omschrijving Robinia staanders met stappaaltjes met daartussen een lignet.
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind
Hoogte toestel (cm) 297
Valhoogte (cm) 150
Lengte vrije ruimte (cm) 548
Breedte vrije ruimte (cm) 454
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 18.4
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia stelten met lignet

De Robinia stelten met lignet is een klimnet die gebruikt kan worden als evenwichtstoestel. Het speeltoestel is geschikt voor schoolpleinen, speeltuinen en speelplaatsen, maar kan ook in het water worden toegepast. Het toestel heeft drie Robinia staanders met daaraan kleine stappaaltjes. Aan de staanders zit het lignet bevestigd met RVS kettingen.

Specificaties Robinia stelten met lignet

De Robinia stelten met lignet  wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de stelten met lignet zijn ongeveer drie meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 150 centimeter. Dit toestel zou dus geplaatst kunnen worden op een goed verzorgde grasmat. Vanwege de moeilijkheid en de valhoogte adviseren wij valdempende ondergrond, zoals schors. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia stelten met lignet?

Heb je vragen over de Robinia stelten met lignet? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!