Stelten met klimnet, 250cm

Robinia staanders met daartussen een klimnet van 2,5 meter hoog.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2025-250
€ 1.657,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2025-250
Leeftijdsgroep Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 296
Valhoogte (cm) 250
Breedte vrije ruimte (cm) 436
Lengte vrije ruimte (cm) 601
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 23
Type fundering Montage in de grond

Robinia stelten met klimnet, 250 cm

Het Robinia klimnet tussen twee stelten is een uitdagende toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Klimmen tot 2,50 meter hoog. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving. Het Robinia klimnet tussen twee stelten is te combineren met bijna elk ander evenwichts- en klimtoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia stelten met klimnet, 250 cm

Het Robinia klimnet tussen twee Robinia stelten wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het klimnetnet is 2,50 meter hoog. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het klimtoestel is 2,50 meter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia klimnet met twee stelten?

Heb je vragen over het Robinia klimnet met twee stelten? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!