Licht golvende brug

Robinia golvende brug voor een oversteek.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5023
€ 7.694,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5023
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 104
Valhoogte (cm) 60
Breedte vrije ruimte (cm) 456
Lengte vrije ruimte (cm) 958
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 44

Robinia licht golvende brug

De licht golvende brug is in onze fabriek gemaakt van Robinia hout. Hij is geschikt voor kleine oversteken over water. De brug is licht golvend voor een speels effect. Vooral voor kinderen op fietsjes of in de kinderwagen is het een leuk effect.

Specificaties Robinia licht golvende brug

De brug heeft een maximale valhoogte van 60 centimeter, dit betekend dat de licht golvende brug niet op een valdempende ondergrond geplaatst hoeft te worden. De brug is gemaakt uit Robinia hout, dit is een houtsoort met een natuurlijke vorm. Door deze vorm is de houtsoort erg geschikt voor projecten in een natuurlijke omgeving.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia licht golvende brug?

Heb je vragen over de Robinia licht golvende brug? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!