Junglebrug

Robinia touwbrug voor een oversteek.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5024
€ 6.410,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5024
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 275
Valhoogte (cm) 145
Breedte vrije ruimte (cm) 450
Lengte vrije ruimte (cm) 1200
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 54

Junglebrug

Een goed onderdeel voor in iedere natuurlijke speeltuin; de Junglebrug. Over kleine beekjes kan deze brug geplaatst worden. De combinatie van het Robinia en het touw geeft de brug een natuurlijke uitstraling. Hij zou ook goed in een jungle passen. De Junglebrug heeft een maximale valhoogte van 145cm en moet hierom op een valdempende ondergrond geplaatst worden. Denk hierbij aan een goed verzorgde grasmat of boomschors.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia Junglebrug?

Heb je vragen over het Robinia junglebrug? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!