Staander met trektouw

Robinia staander met trektouw voor op de heuvel.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2038
€ 445,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2038
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 139
Breedte vrije ruimte (cm) 3170
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 17

Robinia staander met trektouw

De staander met trektouw wordt gemaakt van Robinia hout en met staal versterkt touw. Met de staander bovenop de heuvel, kunnen kinderen met het touw makkelijker tegen de helling op klimmen. Door de grillige en natuurlijke uitstraling past het speeltoestel perfect in een natuurlijke speeltuin.

Specificaties Robinia staander met trektouw

De Robinia staander met trektouw wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staander heeft gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel 0 centimeter, waardoor het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst mag worden! De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia staander met trektouw?

Heb je vragen over de Robinia staander met trektouw? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!