Speeltrein

Robinia speeltrein met twee wagons.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2028
€ 1.787,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2028
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 250
Valhoogte (cm) 44
Breedte vrije ruimte (cm) 370
Lengte vrije ruimte (cm) 700
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 24

Robinia Speeltrein

Deze unieke Robinia Speeltrein is vooral geschikt voor jongere kinderen. Hij bestaat uit een grote locomotief met twee verschillende wagons erachter. De lange speeltrein is ook goed te combineren met andere speeltoestellen uit de natuurlijk spelen en daarmee echt een unieke toevoeging aan de speeltuin of andere speelplaats.

Specificaties Speeltrein

De speeltrein wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het speeltoestel heeft een valhoogte van 44 centimeter. De speeltrein kan recht gemonteerd worden in de grond maar ook in een bocht voor een nog speelser effect. 

Waarom bestellen bij IJreka speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Al onze speeltoestellen worden standaard geleverd met certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de speeltrein?

Heb je vragen over de speeltrein? Bij IJreka speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!